Darujme hendikepovaným deťom bezbariérové ihrisko

Centrum pre deti a rodinu v Prešove chce vybudovať bezbariérové prvky do detského ihriska vo svojej záhrade pre svojich malých hendikepovaných klientov.

"Chceme stierať rozdiely medzi zdravými a hendikepovanými deťmi. Chceme dopriať rovnaké možnosti na plnohodnotné trávenie voľného času aj našim hendikepovaným deťom bez domova, nech majú možnosť rozvíjať svoj celkový psychomotorický vývin a relaxovať."

Získane prostriedky budú využité na inštaláciu bezbariérových prvkov, ako aj vytvorenie bezpečného povrchu pre prípad pádov. Svojpomocne budú vyhotovené chodníčky a viaceré menšie prvky (záhony a pod.).

Podporiť projekt bezbariérového ihriska pre hendikepované deti môžete tu: https://www.startlab.sk/projekty/1141-darujme-hendikepovanym-detom-zazracne-ihrisko/?fbclid=IwAR0P1ojsizrpGXBFnfjL2kMMteVgG2E2F5vKV2_qd0esMerXeNfwRpnYzNA.

Bližšie informácie o projekte poskytli autorky projektu Viera Škopová a Dana Krištofová vo videu tu: https://www.youtube.com/watch?v=y7Ku4pcGX4Q&fbclid=IwAR1iMe-Wm98I1yoWxsGujanc0lOEVJxePqm9uYSTBBiLpFogq5p0WOX5VR0&app=desktop.


Zdroj ilustračného obrázku: https://www.startlab.sk

Súvisiace články